Thibau Nys Uitslagen : Nieuws Thibau Nys Pakt Vijftiende Zege Op Zijn Balenberg

De talentvolle crosser van Baloise Trek Lions was in de slotrit met de finish op de Citadel van Namen de snelste sprinter van een uitgedund peloton. EK Wielrennen Thibau Nys de beste belofte in Trentino Thibau Nys wint op 18-jarige leeftijd het Europese kampioenschap wegwielrennen bij de beloften.


Dna Nys Is Terug Maar Jarige Thibau Laat Duidelijk Merken D Gazet Van Antwerpen Mobile

Belgische Nationaal Kampioenschap - Wegwedstrijd - U23 Heren.

Thibau nys uitslagen. Coureurs Uitslagen Stats Fotoalbum Bevoegdheden. 12112020 om 1208 door Vincent Van Genechten - Print - Corrigeer. Wat een knaller vandaag in Meulebeke.

Nys is the son of Sven Nys one of the most successful cyclo-cross riders of all timeNys has followed in his fathers footsteps and has started cyclo-cross from an early age on. 21 rows Thibau Nys - Titels trofeeën en ereplaatsen. Alle uitslagen van het seizoen fotos videos en artikels.

Upcoming races events and results will be announced here. 13 rows Thibau Nys - Uitslagen. Official page of cyclo-cross rider Thibau Nys.

Interview met Thibau Nys na de Wereldbeker Heusden-Zolder 2019 vimeo credits Julien Gielen Vind meer nieuws van vandaag via wwwveldritkrantbe Alle. Thibau Nys born 12 November 2002 is a junior cyclist competing in cyclo-cross. Europees Kampioenschap - Wegwedstrijd - U23 Heren.

Op zijn 18e was hij duidelijk de snelste van een. Het was het perfecte scenario Amper 18 jaar en meteen Europees kampioen bij de beloften het is weinigen gegeven. Opgelet palmares van Thibau Nys zijn gebaseerd op.

Is een zoon van Sven Nys. Thibau Nys heeft zichzelf en de rest van het beloftepeloton verrast en is de nieuwe Europese kampioen op de weg in de categorie tot 23 jaar. 21 Zeilen Thibau Nys - Titels trofeeën en ereplaatsen.

Hij hoopt er ooit aan te mogen deelnemen. Thibau Nys Doet Wat Sven Nys Nooit Kon En Soleert Op Indrukw Het Nieuwsblad Mobile. Na afloop van de X2O-cross in Hamme heeft Thibau Nys.

Emiel finishte als 14de tussen de profs en werd in de officieuze strijd bij de beloften knap tweede. 2016 3e in Wiekevorst Cyclocross Nieuwelingen Wiekevorst Antwerpen België. Alle uitslagen van het seizoen fotos videos en artikels.

Thibau Nys bewees deze zomer dat hij niet alleen in het veld maar ook op de weg een toekomst heeft. Veelwinnaar Thibau Nys rijdt plots om plek in top-15. Alle info over Thibau Nys.

Grote Prijs Jef Scherens - Rondom Leuven. 2021 Geplaatst in Wedstrijd Tags. 12757 likes 3555 talking about this.

Upcoming races events and results will be announced here. De goeie dag was er en dat is beslist geen toeval. Thibau Nys was vorig seizoen hét toptalent dat eraan zat te komen maar nu hij door het coronavirus vervroegd zijn crossen mo.

Il est membre de léquipe Baloise Trek Lions Biographie. Official page of cyclo-cross rider Thibau Nys. De zoon van is al een tijd naam aan het maken in het veldrijden maar nu ook op de weg laat de Belg zijn potentie zien.

Coureurs Uitslagen Stats Fotoalbum Bevoegdheden. Thibau Nys wint ook slotetappe Tour de Namur. Morgen rijdt hij de wegrit op het EK twee weken later neemt hij ook deel aan het WK.

Official page of cyclo-cross rider Thibau Nys. Thibau Nys heeft zondag de vijfde en laatste etappe van de Tour de Namur gewonnen. 28 rows Alle info over Thibau Nys.

Klik op een jaar om uit te breiden verkleinen. Stiekem hadden we gehoopt dat mits een goeie dag de top 15 misschien wel kon. Vraag is wie Thibau Nys van de Belgische veldrittitel bij de junioren kan houden.

2016 5e in Vorselaar Cyclocross Nieuwelingen. Na afloop regende het superlatieven. 08-01-2021 door Bram van der Ploeg 0 reacties.

12491 likes 4 talking about this. Uitslagen Europees kampioen Thibau Nys. Official page of cyclo-cross rider Thibau Nys.

Zondag 8 augustus 2021 om 1900.


Desk Contributor Auteur Op Bkantwerpen Be Pagina 2 Van 3


Topfavoriet Thibau Nys Soleert Naar Wereldtitel Bij De Junioren Wielerflits


Thibau Nys Doet Wat Sven Nys Nooit Kon En Soleert Op Indrukw Het Nieuwsblad Mobile


Thibau Nys Vijfde Op Bk Voor Aspiranten


Team Jumbo Visma Vingegaard Secures Overall Victory In Settimana


Ek 2021 Thibau Nys Europees Kampioen Bij Beloften Na Berenwerk Van Ploegmaat Van Eetvelt Wielerflits


Ek Wielrennen Thibau Nys De Beste Belofte In Trentino Wielrennen Video Eurosport


Thibau Nys Sprint Op Geweldige Wijze Naar Ek Zege Op De Weg Bij De Beloften Ayuso Derde Indeleiderstrui Nl


Thibau Nys Ziet Bk Als Opstap Naar Wk Hier Was De Laatste Het Nieuwsblad Mobile


Telenet Superprestige Nieuws Thibau Nys Zet Felle Strijd Met Vijf Naar Zijn Hand


Thibau Nys Slaat Weer Toe Belg Wint Na Openingsrit Ook Slotetappe Tour De La Namur Indeleiderstrui Nl


Wat Een Belofte Lijden Kan Bij De Profs Geen Verloren Jaar Wel Leermoment Veldrijden Sporza


Veldritkrant Be Nieuws Thibau Nys Video Ik Voel Totaal Geen Druk


Thibau Nys Snelt Naar Eerste Profzege In Ronde Van Vlaams Brabant Wielrennen Hln Be


Thibau Nys Boekt Derde Zege Binnen Een Week Wielerflits


Nieuws Thibau Nys Pakt Vijftiende Zege Op Zijn Balenberg


Thibau Nys 18 Heeft Gemengde Gevoelens Na Eerste Rittenkoe Gazet Van Antwerpen Mobile


Thibau Nys Wikipedia


Veldritkrant Be Nieuws Thibau Nys Europees Kampioen Na Harde Strijd

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here